Shows / Producties

Momenteel zijn er vier producties:

header2

 

 

 

Rock Around the Piano


“The Three Pianeers’
Eén podium, drie pianisten, twee piano’s.
Dat wordt geheid ruzie zult u denken. Niets is minder waar!

In deze nieuwe show vol vuurwerk rocken ‘The Three Pianeers’ Eric-Jan Overbeek, Jeroen Sweers en Arjen Verhoeff rondom twee vleugels op het podium en spelen zij het vel van hun vingertoppen. Met veel Boogie Woogie, Blues, Rock ‘n’ Roll, Jazz, Ragtime en New Orléans muziek nemen ‘The Three Pianeers’ je mee terug naar de pioniers en legendes die de piano een hoofdrol gaven in al deze onsterfelijke muziek. Back to the roots. Terug naar het Chicago van Boogie Woogie grootheid Albert Ammons. Naar het Memphis van de ‘killer’ Jerry Lee Lewis. Het New Orléans van Fats Domino.

Maak je klaar voor een genadeloos swingende avond vol ‘piano power’ en laat je meevoeren in een show vol passie met als slot een grote finale waar ‘The Three Pianeers’ aan twee piano’s de battle met elkaar aangaan.

Stap in, gordels vast en veel plezier met de nieuwe generatie pianovirtuozen.

Meer informatie: Rock Around the Piano

 

Tour de Toona4-pepijn-vk-1-laag
In de muzikale theatershow “Tour de Toon”, brengt zanger Philip Paar samen met zijn live-orkest een vrolijke tour de chant voor het voetlicht
met de tijdloze en onvergetelijke muziek van één van de grootste Nederlandse artiesten van de vorige eeuw: Toon Hermans.

Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis langs de mooiste en grappigste liedjes van Toon. Naast de meezingers als ‘Ballonnetje’, ‘Méditerranée’ en ’24 Rozen’ worden ook zijn bekende luisterliedjes gebracht als ‘Café Biljart’ en ‘M’n Engel Gabriël’.

De blije, warme sfeer én de humor van Toon Hermans kunnen weer eens ‘ouderwets’ gevoeld worden. Want er valt ook veel te lachen als Philip samen met het publiek herinneringen ophaalt aan de vele unieke conferences en typetjes van Toon.

Meer informatie: Tour de Toon

 

Tribute to Fats Domino
fats-domino
‘FATS’
De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziek- spektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Een eerbetoon aan de muziek van de legendarische Fats Domino. Dit alles onder leiding van Nederlands meest bevlogen pianist /zanger Eric-Jan Overbeek beter bekend als Mr. Boogie Woogie.

‘Blueberry Hill’
De gloednieuwe show ‘Blueberry Hill’ is het logisch vervolg op het succes van ‘Fats’. Uiteraard zullen Fats Domino’s grootste hits als ‘Blueberry Hill’, ‘Hello Josephine’ en ‘Blue Monday’ de revu weer passeren, aangevuld met een flink aantal nieuwe songs uit Domino’s enorme repertoire. Nummers als ‘There Goes My Heart Again’, ‘Domino Twist’ en ‘Whiskey Heaven’ maken stilzitten onmogelijk en meezingen niet te vermijden.

Meer informatie:  Fats Domino Tribute